Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft waar talloze services te vinden zijn die bijdragen aan het veiliger en efficiënter (samen) te werken. Sterker nog, u kunt met deze services zelf toepassingen bouwen, uitvoeren en beheren. Zo creëert u uw eigen ideale online werkomgeving!

Microsoft als basis

Veel organisaties werken al met Microsoft 365. Wie kent de office-pakketten met Word, Excel en PowerPoint nou niet? Wat sommige mensen nog niet weten is de enorme wereld aan mogelijkheden die schuil gaat achter de hele Office (Microsoft) – omgeving. Hierbij is het Office-pakket echt pas het topje van de ijsberg!

Advies is daarom om de mogelijkheden van Azure te onderzoeken om te kijken hoe u als organisatie efficiënter en veiliger kunt gaan werken.

Voordelen Microsoft Azure

We sommen enkele voordelen van het werken met Microsoft Azure voor u op:

Cloudoplossing

Waarbij security optimaal is en u als gebruiker zelf bepaalt wat u wel en niet afneemt.

Hybride oplossingen

Als u nog gebruik maakt van een On-premise ICT-omgeving is dit geen probleem. Azure integreert naadloos met uw omgeving waardoor u uw services beheert in de zogenaamde hybride cloud.

Open source

U kunt helemaal los als het gaat om uw eigen omgeving (laten) bouwen. Azure ondersteunt alle computertalen en frameworks.

Continu up-to-date

In tegenstelling tot het aanschaffen van een eenmalig pakket beschikt u met Azure over een oplossing die continu nieuwe functionaliteit biedt. Profiteer van de innovatiekracht van Microsoft!

Azure for dummies

Bent u een echte dummie als het gaat om Azure, Microsoft producten of zelfs IT? Dan adviseren we om samen met een IT-expert de oneindige mogelijkheden van dit platform te onderzoeken. We weten zeker dat er een wereld voor u open gaat!

Bent u wel wat bekender met IT-oplossingen en ook een echte doe-het-zelver? Dan hebben we goed nieuws. Via Microsoft kunt u Azure een aantal dagen gratis uitproberen. Interesse? Bekijk dan de Azure pagina van Microsoft.

Download gratis e-book

Vul hieronder uw gegevens en ontvang het e-book direct in uw mailbox.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

IT uitbesteden?

Download ons E-book met tips en tricks waar u op moet letten!

E-book IT-outsourcing
Deze website gebruikt advertentiecookies. Door op 'Oké, sluiten' te klikken geeft u hiervoor toestemming. Kies ‘Instellingen wijzigen’ voor meer informatie of om uw instellingen aan te passen.
Annuleren