ICT-security

Houd uw waardevolle data veilig

Microsoft 365 security

Hoe vaak horen we het wel niet: 

 ‘Data van ‘Bedrijf x’ gestolen.

‘Universiteit x’betaalt tonnen ‘losgeld’ voor terugkrijgen gegevens.’

‘Aantal cyberaanvallen weer toegenomen.’ 

 

Hackers verzinnen continu nieuwe manieren om door de digitale muren te breken. En helaas vaak genoeg met succes. De gevolgen zijn niet te overzien, qua bedragen én imagoschade

Grote kans dat u met office werkt. Wist u dat Microsoft Office 365 u perfecte mogelijkheden biedt om efficiënt (samen) te werken in een beveiligde omgeving. Een optimale security is nodig om datalekken te voorkomen, uw data te beveiligen en malware en phishing e-mails buiten de deur te houden

Op deze pagina informeren we u over de verschillende oplossingen voor optimale security. Benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Dan lichten we deze graag in een gesprek aan u toe. Vul hiervoor het contactformulier onderaan deze pagina in!

Identiteits- en toegangsbeheer

Met oplossingen als ‘multi-factor authenticatie’ en ‘conditional access’ verleent u toegang tot uw data aan alleen gerechtigde personen. Verder bepaalt u wie wanneer toegang heeft tot welke documenten.

Bescherming tegen dreigingen

Met Microsoft defender, advanced threat protection en ‘data loss prevention’ bent u o.a. beschermd tegen gevaarlijke bijlagen en links die binnenkomen via de e-mail. Dit beschermt u tegen CEO-Fraude, malware en phishing.

Grip op apparaten

Met Microsoft Intune pusht u updates op mobiele apparaten, beveiligt u de bedrijfsdata die hierop aanwezig is en verwijdert u data indien het mobiele apparaat verloren is.

Incident management

Met overzichtelijke dashboards, automatische incidenten response en office 365 back-up bent u voorbereid op veel incidenten. Altijd een veilig gevoel.

Wachtwoordbeheer

Hoe sterk zijn de wachtwoorden van u en uw medewerkers?Hoevaak worden deze onder handen genomen? En maakt u al gebruik van eenvoudig inloggen (single sign on). Krijg hier grip op met wachtwoordbeheer.

AVG-compliance

Als organisatie heeft u te maken met steeds strengere regelgeving. De AVG (GDPR) is hier een mooi voorbeeld van. Samen zorgen we ervoor dat uw ICT-omgeving en workflows AVG compliant zijn.

Infographic - 7 tips voor voorkomen datalekken

MKB bedrijven hebben te maken met dezelfde digitale gevaren als industrie, overheid en grote bedrijven. Maar ze beschikken veelal niet over grote IT-afdelingen. Hoe dan wel de ICT-security zo optimaal mogelijk inrichten? Hiervoor geven we u 7 tips in onze gratis infographic (A4). Deze downloadt u direct door onderstaand uw naam en e-mailadres in te vullen!

iStock 641137400 78

Security scan

Een security scan (het zal u misschien bekend in de oren klinken) is vaak ons startpunt. Want met een cloud security scan worden de risico’s die gelden voor uw organisatie in kaart gebracht en worden huidige security configuraties bekeken. Op basis van de bevindingen van de scan wordt een security score vastgesteld als indicatie voor uw security niveau. In een adviesplan worden vervolgens de te behalen winsten weergegeven. 

Op basis van dit adviesplan wordt bepaald: 

  • welke onderdelen invulling moeten krijgen;
  • wanneer de uitvoer hiervan plaats gaat vinden;
  • welke communicatie hiervoor belangrijk is naar de eindgebruikers.

Dit adviesplan wordt met u op locatie doorgenomen voor het bepalen van de vervolgstappen. 

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management, ookwel MDM, beheert u alle mobiele devices (laptops, tablets, smartphones) binnen uw organisatie centraal. Bij het beheren kunt u denken aan:

MDM is een belangrijk onderdeel binnen uw security.

Totaaloplossing - 365 Protect

Het daadwerkelijk inrichten, onderhouden en continu bijwerken van de Microsoft security onderdelen doen wij met onze 365 Protect dienstverlening

365 Protect

Cloud security scan

Rapportage & advies

Inrichting & implementatie

Beheer, onderhoud, support

Tevreden partners

“Wij ervaren Lagarde Groep als een toegankelijke partner, die continu bezig zijn met het optimaliseren van processen.”
Rene Treur
René Treur
Treur Kaas
“Onafhankelijkheid en integriteit zijn kernwaarden die ik herken in de relatie met Lagarde Groep.”
Willem van den Berg
Willem van den Berg
Significant
Klantenvertellen liggend nagebouwd 2022 september

Security awareness - train uw collega's

Microsoft attack simulator

Security awareness is van het grootste belang om een gedegen beveiliging te realiseren en te onderhouden. Hierbij ligt een grote verantwoordelijkheid bij medewerkers. Uw taak? Helpen en trainen van medewerkers zodat de uw medewerkers een sterke schakel worden in de security keten.

Password brute

Met de password attack wordt per gebruikersaccount een lange lijst aan wachtwoorden getest. Zo worden veelgebruikte en makkelijk te raden wachtwoord combinaties geprobeerd en voorkomt u dat hackers toegang krijgen tot een accounts met een zwak wachtwoord.

Phishing simulatie

E-mail phishing is de grote digitale dreiging van dit moment. Met de phishing simulatie test u in hoeverre uw organisatie hiertegen beschermd is. Zijn uw medewerkers voldoende security bewust?

Tijdens de uitvoer van de phishing simulatie wordt een phishing e-mail naar uw medewerkers gestuurd. In de e-mail wordt een link opgenomen naar een website waarin kan worden ingelogd met een Microsoft Office 365 account. Nadat een medewerker inlogt verschijnt een pagina waarop staat dat hij ‘slachtoffer’ is geworden van een phishing simulatie. De ingevoerde wachtwoorden worden niet opgeslagen en zijn dus niet terug te zien.

Het resultaat van de phishing simulatie geeft een goede indicatie van het security bewustzijnsniveau binnen de organisatie.

Microsoft 365 security - nog even de diepte in

Onderstaand vindt u nog enkele applicaties en oplossingen van Microsoft om de security te optimaliseren. Vanzelfsprekend helpen wij u graag bij de juiste inrichting en het onderhouden

Secure score

Met Secure Score krijgt u inzicht in het uw huidige security niveau. Ook krijgt u beveiligingsadviezen waarmee u dit niveau verhoogt en uw security verbetert. 

Advanced threat protection

Met advanced threat protection bent u beschermd tegen virussen, malware en phishing. ATP scant zowel uw E-mail, SharePoint, Teams en uw mobiele apparaten. 

Data loss prevention

Met Data Loss Prevention beschermt u uw data tegen ongeautoriseerde toegang. Zo mailt u veilig doordat uw berichten met gevoelige informatie automatisch worden versleuteld. Documenten worden voorzien van classificaties. 

Intune

Met mobile device management binnen Intune beheert u uw mobiele apparaten. Zo beheert, update en past u toegangsrechten aan op uw mobiele apparaten, op afstand!

Information rights management

Met informatie rights management beschermt u uw documenten en bepaalt u wie een document mag doorsturen, aanpassen, printen, opslaan en wie de inhoud mag kopiëren en plakken. Ook kunnen de toegangsrechten tot een document beperkt houdbaar worden gemaakt.

Identity and Access management

Met identity and access management kunt u o.a. MFA en conditional access implementeren. Zo kunnen toegangsmogelijkheden worden beperkt op basis van het type apparaat, gebruiker, locatie of applicatie. Toegang kan worden geblokkeerd, MFA kan worden vereist of kan worden verleend.

Privileged identity management

Met privileged identity management worden de rechten van administrator accounts beheerd. Bijvoorbeeld het instellen van aanvullende beheerders rechten die tijdelijk actief zijn.

Automated investigation and response

Met de automated investigation and response worden incidenten automatisch onderzocht en krijgt u een rapportage met de belangrijkste informatie en aanbevelingen over response zodat u spoedig kunt handelen en verdere schade kunt voorkomen.

Cloud app security

In het cloud app security dashboard bekijkt u meldingen, alerts en alarmen. Op deze manier heeft u continu inzicht in de status van uw security.

Defender

Met Microsoft Defender zijn apparaten van eindgebruikers beschermd tegen dreigingen als malware, spyware en virussen.

Relaties waar we trots op zijn

Logo driestar
fruity pack
zakelijke telefonie vd brug
lagarde logo treur
darkside
fifthflour
Modal..
madrin

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte/adviesgesprek
Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe of komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de Microsoft 365 oplossingen.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.