Over ons

Met meer dan 30 jaar ervaring is Lagarde Groep een toonaangevende partner van IT-oplossingen. Met onze uitgebreide knowhow op ICT-gebied bent u ervan verzekerd dat uw bedrijf met ons samenwerkt in een efficiënte en veilige omgeving. U heeft één aanspreekpunt voor alles op ICT-gebied.

Uw ICT-partner

Met Lagarde Groep heeft u één aanspreekpunt voor alles op het gebied van ICT. Samen met u zorgen we ervoor dat u zorgeloos en efficiënt (online) samenwerkt in een veilige werkomgeving. Al sinds 1991 helpen onze oplossingen honderden organisaties met het beter en sneller bereiken van hun doelen.

Wat onderscheid ons van andere partijen? Onze klantteams! Deze teams, bestaande uit meerdere engineers, staan altijd voor u klaar om u verder te helpen. Een foutje in het systeem? Uitbreiden van functionaliteit? Migreren van een complete ICT-omgeving? Wij helpen u graag!

Ervaring

Lagarde Groep heeft jarenlange ervaring in diverse branches. Op zoek naar een IT-specialist? We komen graag bij u langs om onze expertise te tonen!

24/7 support

De reden dat Lagarde Groep goed wordt beoordeeld op service? Het werken met klantteams! Snel en persoonlijk contact met betrokken medewerkers.

Integrale oplossingen

Lagarde Groep werkt met toekomstbestendige oplossingen die naadloos met elkaar integreren. Altijd up-to-date en efficiënt werken!

Voordeel uitgelicht

Uw eigen klantteam

Bij Lagarde Groep geloven we in persoonlijk contact en korte lijnen. Daarom werken we met zogenaamde klantteams. Een klantteam bestaat uit meerdere engineers die uw personeel kennen én bekend zijn met uw oplossingen. Snelle, vakkundige en persoonlijke support! 

Bekijk de video waarin teamleider Roy Donk kort en bondig de werking van een klantteam toelicht.

Relaties waar we trots op zijn

Logo driestar
fruity pack
zakelijke telefonie vd brug
lagarde logo treur
darkside
fifthflour
Modal..
madrin

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte/adviesgesprek
Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe of komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de Microsoft 365 oplossingen.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.