Oplossingen

Microsoft 365 oplossingen

Wordt u enthousiast van het stroomlijnen van uw processen? Of alle data dat voor iedereen altijd beschikbaar is? Het veilige gevoel van optimaal ingerichte security? Door de oplossingen van Microsoft 365 op de juiste manier in te zetten gaat u veiliger, efficiënter en doelgerichter werken. Op deze pagina informeren we u over:

Moderne en veilige werkplek

Een moderne en veilige werkplek: een digitale, beveiligde en device-onafhankelijke omgeving waarvandaan u met alle collega’s kunt samenwerken, én toegang hebt tot alle bestanden die u met elkaar nodig heeft.

Klantteam ontzorging
Microsoft Teams

Microsoft Teams

Microsoft Teams is de chatdienst van Microsoft, welke is geïntegreerd met Office 365. Dit zorgt ervoor dat u efficiënt samenwerkt met uw collega’s. Het grote voordeel is dat u per onderwerp een kanaal aanmaakt, ofwel overzichtelijk werken! Meer weten?

Mobile Device Management

Met Mobile Device Management, ookwel MDM, beheert u alle mobiele devices (Laptop, Tablet, Smartphone) op afstand vanaf een centrale locatie. Uw medewerkers werken altijd zorgeloos en veilig!

Mobile device management

Locatie- en device onafhankelijk werken

Op ieder moment en op iedere plek toegang tot uw bestanden? Samenwerken met uw collega’s, waar u ook bent? Microsoft 365 beschikt over dé tools om dit te realiseren. Wij demonstreren deze graag aan u.

Security

Met Microsoft 365 werkt u in de cloud. Dit betekent ook meer devices die toegang hebben tot uw data. Goede security is dan, om bijvoorbeeld datalekken te voorkomen, belangrijker dan ooit.

Hoe regelt u de security van uw Microsoft 365 omgeving? Microsoft biedt een tal van oplossingen om de beveiliging te optimaliseren. Denk aan MFA, ATP, encryptie en ga zo maar door. Wij adviseren en realiseren u graag over het veilig werken in de cloud.

Security
SharePoint

SharePoint

“SharePoint is het platform van Microsoft voor het opzetten van websites, informatie-uitwisseling en online samenwerken.
Vaak wordt SharePoint als Content Management Systeem (CMS) gebruikt. Het grote voordeel is dat SharePoint een complete omgeving biedt waardoor het gebruik van meerdere applicaties overbodig wordt. Meer weten?

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte/adviesgesprek
Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe of komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de Microsoft 365 oplossingen.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.