Netwerken

Bedrijfsnetwerk: het hart van uw organisatie

Netwerkinfrastructuur

Wat is het hart van uw organisatie? Het netwerk!

En daar wordt steeds meer van gevraagd: een goed WiFi, steeds verder gaande segmentatie, goede beveiliging en een groeiend aantal IP-diensten dat dankbaar gebruik maakt van de bandbreedte.

Om die reden is een goede netwerkinfrastructuur onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnetwerk stabiel en altijd beschikbaar is. Ook is het toekomstbestendig: uw netwerk moet de groeiende hoeveelheid data aankunnen.

Online werkplek
WiFi professioneel aanleggen

WiFi-netwerk

Een groeiend aantal devices, medewerkers die met eigen devices het netwerk op gaan, gasten voorzien van WiFi. Zomaar een aantal redenen waarom een professioneel WiFi-netwerk uw organisatie helpt. Mits juist ingericht profiteert u van de volgende voordelen:

Tevreden partners

“Wij ervaren Lagarde Groep als een toegankelijke partner, die continu bezig zijn met het optimaliseren van processen.”
Rene Treur
René Treur
Treur Kaas
“Onafhankelijkheid en integriteit zijn kernwaarden die ik herken in de relatie met Lagarde Groep.”
Willem van den Berg
Willem van den Berg
Significant
Klantenvertellen liggend nagebouwd 2022 september

Onderhoud en beheer

Een stabiel en veilig netwerk moet stabiel en veilig blijven. Denk hierbij aan het doorvoeren van updates, het continu beveiligen (dit is geen eenmalig project) en het verhelpen van storingen. Dit zodat u en uw collega’s gewoon kunnen blijven werken.

Hiervoor is onderhoud en beheer nodig van een specialist. Wilt u dit liever niet zelf doen? Dan nemen we dit graag voor u uit handen!

Zakelijke telefonie omgeving

Uw eigen klantteam - 24/7

Bij Lagarde Groep werken we met klantteams. Iedere klant heeft een eigen klantteam tot zijn/haar beschikking waar hij/zij 24/7 terecht kan. Vragen? Support? Updates? Changes? Voor dit alles heeft u één aanspreekpunt: het klantteam van Lagarde Groep. 

Security en redundantie

We hechten veel waarde aan security. Uw data MOET immers veilig zijn. Het is misschien wel het meest kostbare bezit van uw organisatie. Daarom nemen we meerdere maatregelen voor het optimaal beveiligen van uw data.

Managed firewall

Met behulp van Fortinet zorgen we voor een complete firewall, uitgerust met moderne functionaliteit. Uiteraard houden we de firewall up-to date.

Updates

Hackers ontwikkelen continu door, en dat dient bij software en hardware ook te gebeuren. We zorgen ervoor dat systemen altijd up-to-date zijn en over de meest actuele security beschikken.

Quickscan

Waar zitten de beveiligingsrisico's? Dat zoeken we uit met een security quickscan. We kijken meteen welke invloed deze risico's hebben op de continuiteit. Om vervolgens gepaste maatregelen te nemen.

Monitoring

De gehele netwerkomgeving monitoren we. Ingaand en uitgaand. We ondernemen snel en accuraat actie wanneer iets afwijkt. We lossen zelfs problemen op voordat deze er zijn. Proactief beheer!

Back-up

We leveren onze oplossingen, waar mogelijk, redundant op. Valt er wat uit? Bijvoorbeeld een verbinding of firewall? Dan wordt dit opgevangen met een back-up.

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte/adviesgesprek
Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe of komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de Microsoft 365 oplossingen.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.