Netwerken

Bedrijfsnetwerk: het hart van uw organisatie


Lees meer

Netwerkinfrastructuur

Wat is het hart van uw organisatie? Het netwerk!

En daar wordt steeds meer van gevraagd: een goed WiFi, steeds verder gaande segmentatie, goede beveiliging en een groeiend aantal IP-diensten dat dankbaar gebruik maakt van de bandbreedte.

Om die reden is een goede netwerkinfrastructuur onmisbaar. Wij zorgen ervoor dat uw bedrijfsnetwerk stabiel en altijd beschikbaar is. Ook is het toekomstbestendig: uw netwerk moet de groeiende hoeveelheid data aankunnen.


Ontvang meer informatie

Online werkplek
WiFi professioneel aanleggen

WiFi-netwerk

Een groeiend aantal devices, medewerkers die met eigen devices het netwerk op gaan, gasten voorzien van WiFi. Zomaar een aantal redenen waarom een professioneel WiFi-netwerk uw organisatie helpt. Mits juist ingericht profiteert u van de volgende voordelen:


Ontvang meer informatie

Onderhoud en beheer

Een stabiel en veilig netwerk moet stabiel en veilig blijven. Denk hierbij aan het doorvoeren van updates, het continu beveiligen (dit is geen eenmalig project) en het verhelpen van storingen. Dit zodat u en uw collega’s gewoon kunnen blijven werken.

Hiervoor is onderhoud en beheer nodig van een specialist. Wilt u dit liever niet zelf doen? Dan nemen we dit graag voor u uit handen!


Meer over klantteams

Zakelijke telefonie omgeving

Uw eigen klantteam – 24/7

Bij Lagarde Groep werken we met klantteams. Iedere klant heeft een eigen klantteam tot zijn/haar beschikking waar hij/zij 24/7 terecht kan. Vragen? Support? Updates? Changes? Voor dit alles heeft u één aanspreekpunt: het klantteam van Lagarde Groep. 


Vrijblijvend meer informatie

Security en redundantie

We hechten veel waarde aan security. Uw data MOET immers veilig zijn. Het is misschien wel het meest kostbare bezit van uw organisatie. Daarom nemen we meerdere maatregelen voor het optimaal beveiligen van uw data.

Managed firewall

Met behulp van Fortinet zorgen we voor een complete firewall, uitgerust met moderne functionaliteit. Uiteraard houden we de firewall up-to date.

Updates

Hackers ontwikkelen continu door, en dat dient bij software en hardware ook te gebeuren. We zorgen ervoor dat systemen altijd up-to-date zijn en over de meest actuele security beschikken.

Quickscan

Waar zitten de beveiligingsrisico’s? Dat zoeken we uit met een security quickscan. We kijken meteen welke invloed deze risico’s hebben op de continuiteit. Om vervolgens gepaste maatregelen te nemen.

Monitoring

De gehele netwerkomgeving monitoren we. Ingaand en uitgaand. We ondernemen snel en accuraat actie wanneer iets afwijkt. We lossen zelfs problemen op voordat deze er zijn. Proactief beheer!

Back-up

We leveren onze oplossingen, waar mogelijk, redundant op. Valt er wat uit? Bijvoorbeeld een verbinding of firewall? Dan wordt dit opgevangen met een back-up.

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.