In dit artikel

Andere artikelen in deze categorie

Presentatie Microsoft 365

Wat is Microsoft Azure?

Microsoft Azure is het cloudplatform van Microsoft waar talloze services te vinden zijn die bijdragen aan het veiliger en efficiënter (samen) te werken. Sterker nog, u kunt met deze services zelf toepassingen bouwen, uitvoeren en beheren. Zo creëert u uw eigen ideale online werkomgeving!

Microsoft als basis

Veel organisaties werken al met Microsoft 365. Wie kent de office-pakketten met Word, Excel en PowerPoint nou niet? Wat sommige mensen nog niet weten is de enorme wereld aan mogelijkheden die schuil gaat achter de hele Office (Microsoft) – omgeving. Hierbij is het Office-pakket echt pas het topje van de ijsberg!

Advies is daarom om de mogelijkheden van Azure te onderzoeken om te kijken hoe u als organisatie efficiënter en veiliger kunt gaan werken.

Voordelen Microsoft Azure

We sommen enkele voordelen van het werken met Microsoft Azure voor u op:

Cloudoplossing

Waarbij security optimaal is en u als gebruiker zelf bepaalt wat u wel en niet afneemt.

Hybride oplossingen

Als u nog gebruik maakt van een On-premise ICT-omgeving is dit geen probleem. Azure integreert naadloos met uw omgeving waardoor u uw services beheert in de zogenaamde hybride cloud.

Open source

U kunt helemaal los als het gaat om uw eigen omgeving (laten) bouwen. Azure ondersteunt alle computertalen en frameworks.

Continu up-to-date

In tegenstelling tot het aanschaffen van een eenmalig pakket beschikt u met Azure over een oplossing die continu nieuwe functionaliteit biedt. Profiteer van de innovatiekracht van Microsoft!

Azure for dummies

Bent u een echte dummie als het gaat om Azure, Microsoft producten of zelfs IT? Dan adviseren we om samen met een IT-expert de oneindige mogelijkheden van dit platform te onderzoeken. We weten zeker dat er een wereld voor u open gaat!

Bent u wel wat bekender met IT-oplossingen en ook een echte doe-het-zelver? Dan hebben we goed nieuws. Via Microsoft kunt u Azure een aantal dagen gratis uitproberen. Interesse? Bekijk dan de Azure pagina van Microsoft.

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.