In dit artikel

Andere artikelen in deze categorie

QWERTY

QWERTY verwijst naar de indeling van de toetsen op een standaard toetsenbord, gebruikelijk in veel delen van de wereld. QWERTY staat voor de eerste 6 letters van de bovenste rij van het toetsenbord. Deze indeling is ontworpen om veelvoorkomende lettercombinaties op een zodanige afstand van elkaar te plaatsen, dit voorkwam dat de armen van een typemachine minder snel in elkaar zouden haken en vastlopen. Ondanks de komst van moderne digitale toetsenborden, blijft de QWERTY-indeling de standaard van het toetsenbord.

Ergonomische QWERTY-toetsenbordontwerpen

Ergonomische QWERTY-toetsenbordontwerpen zijn speciaal ontworpen om de spanning van uw handen en polsen te verminderen tijdens lange typesessies. Ergonomische toetsenborden bieden comfortabele toetsaanslagen, strategisch geplaatste toetsen en ondersteunde polssteunen, waardoor ze voor zowel kantoorwerk, als thuisgebruik de juiste keuze zijn. Het is daarom een goede investering om uw comfort en welzijn te verbeteren met een toetsenbord dat is ontworpen met ergonomie in gedachten.

Draadloze QWERTY-toetsenbordontwerpen

Draadloze QWERTY-toetsenbordeninnovaties helpen u over te stappen op vrijheid en flexibiliteit. Geen chaos meer op uw bureau met de komst van draadloze-toetsenborden, die een betrouwbare verbinding en een lange batterijlevensduur bieden. Draadloze QWERTY-toetsenborden zorgen voor een naadloze, onbelemmerde typervaring, waar u ook bent, thuis, in een caf├ę of onderweg.

QWERTY

Aanpasbare QWERTY-toetsenbordverlichting

Aanpasbare toetsenbordverlichting geven u niet alleen de mogelijkheid om in het donker te typen, maar het laten u ook de kleuren en patronen aanpassen aan uw stemming of set-up. Voor ieder die zijn toetsenbord wilt personaliseren!

Compacte QWERTY-toetsenbordlayouts.

De compacte QWERTY-toetsenbordlayouts zijn de ideale oplossing voor iedereen die ruimte wil besparen zonder functionaliteit te verminderen. Slanke en draagbare toetsenborden zijn perfect voor kleine werkruimtes, frequente reizigers, of iedereen die de voorkeur geeft aan een minimalistische setup. Geniet van de volledige QWERTY-ervaring, in een compact formaat dat overal mee naartoe gaat.

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.