In dit artikel

Andere artikelen in deze categorie

Presentatie Microsoft 365

Office 365 back-up

Werkt u met Office 365? Dan is er ongetwijfeld veel data voorhanden in uw Office-365 omgeving. Natuurlijk is het belangrijk om waarde te hechten aan de security. Echter bestaat er altijd een kans dat het misgaat. En dan? Einde data? Geen weg terug? Dat wilt u niet. Daarom adviseren we u altijd een back-up in te regelen. Op deze pagina informeren we u over de voordelen hiervan én de security oplossingen die ervoor zorgen dat u hopelijk nooit aanspraak hoeft te maken op uw Office 365 backup tool.

Voordelen Office 365 backup tool

Verwijderde bestanden terughalen

Een bestand is niet echt verwijderd met goed ingeregelde backup software. Met de retentiefunctie van Office 365 heeft u de mogelijkheden bestanden terug te zetten, zelfs als ze verwijderd zijn. Hiermee bent u direct beveiligd tegen fouten van medewerkers.

Alle mails inzichtelijk

Kort geleden, lang geleden, de periode maakt niet uit. Met professionele backup van de Office 365 omgeving kunt u altijd alle mails inzien.

Virusprotectie

Malware en virussen zijn een stuk minder dreigend met een backup tool.

Juridische verplichting

Niet alleen voor uzelf, ook voor de wet is het belangrijk om een goede backup te hebben. U voldoet hierdoor aan regelgeving. Ook fijn om mede te delen aan uw klanten!

Beheer

Met een professionele backup tool kunt u eenvoudig de werking inzien, aanpassingen doen waar nodig en heeft u dus altijd controle over uw bestanden.

Microsoft 365 security

Office 365 maakt onderdeel uit van Microsoft 365. En laat Microsoft 365 nou net enorm veel mogelijkheden hebben als het gaat om beveiliging.

Zoals gezegd is goede backup belangrijk, nog belangrijker is het digitale schild wat u vormt zodat u de backup helemaal niet nodig heeft. Wij kunnen u hiermee helpen met verschillende oplossingen, wat wij vangen onder de noemer 365 Protect.

  • Toegangsbeheer, hiermee bepaalt u op basis van rollen wie toegang heeft.
  • Multi-factor authenticatie, een extra slot op de digitale deur. Vraag naast gebruikersnaam en wachtwoord om nog een verificatie, bijvoorbeeld een sms op mobiel.
  • Advanced threat protection, hiermee wordt aan de voorkant al herkent of een e-mail veilig is. Een perfect middel om de strijd aan te gaan tegen phishing!
  • Mobile device management, waarmee u updates kunt pushen naar devices van medewerkers. Belangrijk om altijd up-to-date te zijn.
  • Incident management, hiermee kunnen we ‘alerts’ instellen zodat er een alarmbelletje afgaat mocht iets niet in de haak zijn.

Lees meer over onze security oplossingen.

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.