In dit artikel

Andere artikelen in deze categorie

Power BI

Microsoft Power BI

Data wordt voor veel organisaties steeds belangrijker. Door de juiste analyse creëert u duidelijkheid en krijgt u nieuwe inzichten. Microsoft speelt hierop in met de Power BI software.

Wat is Power BI

Power BI is software van Microsoft waarmee data wordt gevisualiseerd. Haal data uit verschillende bronnen en vertaal dit in een visueel interactief dashboard. Wanneer er al met Microsoft 365 gewerkt wordt is de kans groot dat hier ook al veel data in aanwezig is. Eenvoudig om te koppelen! Daarnaast zijn er meer dan 120 gratis connectoren die ervoor zorgen dat Power BI connectie maakt met de gewenste gegevensbron.

Tevens heb je de mogelijkheid om rapporten te maken, gepersonaliseerd en in eigen huisstijl.

Medewerker is aan het werk met Microsoft Power BI

Power BI desktop

Power BI is als webapplicatie beschikbaar, maar ook als desktop variant. Dit doet niks af aan de deelfunctionaliteit en het samenwerken. Nog een stapje verder? Informeer dan eens naar Power BI Pro. Werk samen en bouw rapporten met collega’s en publiceer en deel deze rapporten vervolgens op elk gewenst moment, overal en op elk apparaat.

Microsoft Power BI training

Alles te weten komen over Power BI? Dan adviseren we een Microsoft Power BI training af te nemen bij Lagarde Groep. Hiermee gaat u de diepte in en trainen we in het maken, analyseren en delen van dashboards.

Liever zelf geen omkijken naar het creëren van de Power BI dashboards en enkel profiteren met de output? Dan nemen wij dit graag voor u uit handen. We zorgen ervoor dat de dashboards beschikbaar worden voor u en uw medewerkers en onderhouden deze.

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.