In dit artikel

Artikelen in deze categorie

Cloud werkplek

Moderne werkplek

Als bedrijf wilt u uw medewerkers de best mogelijke werkomgeving kunnen bieden. De moderne werkplek is een mix van verschillende omgevingen en applicaties, samengebracht in één (online) omgeving. Bij moderne werkplekken gaat het niet alleen om de fysieke ruimte die werknemers gebruiken om in te werken, maar ook om hoe deze online wordt samengebracht met applicaties die hen toegang geven tot projecten of documenten waaraan ze kunnen samenwerken.

Samenwerken

Moderne werkplekken moeten de samenwerking tussen werknemers ondersteunen, maar ook met klanten, leveranciers of andere belanghebbenden. Moderne werkplekken maken ook gebruik van diverse digitale communicatiemiddelen om werknemers op de hoogte te houden van informatie die voor hen relevant is.

De moderne werkplek verandert de manier waarop we als team samenwerken en ze geven ons meer vrijheid met betrekking tot waar, wanneer en hoe vaak we willen werken.

Toekomst van de moderne werkplek

De nieuwe omgeving omarmt samenwerking met klanten, leveranciers of andere belanghebbenden door werknemers toegang te geven tot informatie die ze nodig hebben wanneer ze dat willen, overal en altijd via digitale communicatiemiddelen die op aanvraag beschikbaar zijn.

Als uw bedrijf nog niet heeft overwogen deze veranderingen door te voeren, is dit misschien de perfecte gelegenheid om dat te doen voordat uw concurrenten u voor zijn!

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.