In dit artikel

Artikelen in deze categorie

Microsoft Teams bellen

Microsoft 365

Microsoft 365 Business Premium is een bundeling van Microsoft-diensten en beveiligingsmogelijkheden die uw bedrijf kunnen beschermen tegen cyberveiligheidsrisico’s. Het omvat Office-apps met geavanceerde zakelijke functies, zoals cloudopslag voor documenten (Office 365). De software biedt betere bescherming tegen geavanceerde malware-aanvallen via verbeterde tools voor apparaat beheer.

Kenmerken van Microsoft 365

Er zijn een aantal functies die Microsoft 365 te bieden heeft. Een daarvan is Office voor bedrijven, met cloud-opslag voor documenten, geavanceerde beveiliging met verbeterde tools voor apparaat beheer en een online community forum.

Een andere servicefunctie is Microsoft Defender, die kan helpen beschermen tegen veelvoorkomende bedreigingen zoals virussen, ransomware en spyware. Er is ook de optie om e-mailbijlagen te openen in een veilige online viewer, zodat werknemers zich geen zorgen hoeven te maken over het openen van een geïnfecteerde bijlage op hun werkcomputer.

Een andere veelgebruikte app is Microsoft Teams. Deze app kan voor verschillende doeleinden worden gebruikt. Een van de meest nuttige functies is chat. Met chat kun je realtime communiceren met andere leden van je team. Je kunt individuele- en groepschats hebben.

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.