Diensten

Microsoft 365 Diensten

Microsoft heeft een enorm assortiment aan oplossingen. De kunst is om deze professioneel in te richten en te benutten. Pas dan kunt u terecht zeggen dat u altijd overal en veilig (samen)werkt.

Naast het bieden van Microsoft 365 oplossingen bieden wij diverse diensten om het werken met Microsoft 365 mogelijk te maken. Van het adviseren tot aan het trainen van u en uw medewerkers. Benieuwd? Lees meer op deze pagina!

 

Consultancy

Microsoft 365, Office 365 en professionele security. Wat kan het voor uw organisatie betekenen? En wanneer u dan overtuigd bent, hoe realiseert u dan goede implementatie? 

Er zijn meerdere factoren die van invloed zijn op het succesvol werken met Microsoft 365. Denk aan een goede inventarisatie ( bijv. van gebruik mail, samenwerking, security), vloeiende migratie, professionele inrichting en mogelijk het belangrijkste: uw medewerkers laten wennen aan deze compleet nieuwe werkomgeving. Hoe vliegt u dit allemaal aan? Dit bespreken we graag een keer met u onder het genot van een kopje koffie.

Fotoshoot Entris 60
Migratie

Migratie

Kiest u voor Microsoft 365? Yes! Dan gaan we aan de slag. We zorgen ervoor dat u stapsgewijs overstapt op Office 365. Wat we hebben geleerd van alle trajecten die we hebben begeleid is dat een goede voorbereiding meer dan het halve werk is. We gaan in grote lijnen als volgt te werk:

Belangrijk is om zo min mogelijk downtime te hebben. U wilt snel weer draaiende zijn! Daarom migreren we vaak ’s nachts of in het weekend. Ook zullen we alles zorgvuldig monitoren zodat we direct kunnen ingrijpen indien nodig. 

Locatie- en device onafhankelijk werken

Op ieder moment en op iedere plek toegang tot uw bestanden? Samenwerken met uw collega’s, waar u ook bent? Microsoft 365 beschikt over dé tools om dit te realiseren. Wij demonstreren deze graag aan u.

Training

Outlook 365, SharePoint, Microsoft Teams, Security. We kunnen nog even doorgaan. Ja, al deze oplossingen zorgen ervoor dat u efficiënter en veiliger gaat samenwerken. 

Maar hoe? Dat vragen veel organisaties zich af. Daarom bieden we meerdere trainingen aan zodat we u en uw medewerkers van de juiste kennis kunnen voorzien! Indien gewenst bieden we het meermaals onder de aandacht: de kracht van herhaling.

We trainen bij voorkeur in de ‘live omgeving’, zodat uw medewerkers direct wennen aan hun eigen werkomgeving!

Presentiat Microsoft 365
SharePoint beheer

Adoptie

De migratie is gelukt, de trainingen zijn gevolgd. U kunt er tegenaan! Maar… De eerste tegenslagen zijn daar, medewerkers vallen terug in oude patronen. 

Dáár zit ook het grote gevaar: terugvallen in het bekende. Om die reden nemen we u en uw gebruikers bij de hand. Door 24/7 support, remote support en on-site support (ja, we komen gewoon bij u achter het scherm zitten) zorgen we voor succesvolle adoptie van Microsoft 365 bij u en uw gebruikers. 

We worden enthousiast van nieuwe ontwikkelingen, en die zijn er geregeld! Uiteraard delen we dit ook met onze klanten.

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte/adviesgesprek
Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe of komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de Microsoft 365 oplossingen.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.