Cloud Werkplek

Lagarde Groep is uw betrouwbare partner voor cloud-werkplekken. Wij helpen bedrijven bij het verplaatsen en beheren van hun werkplekken naar de cloud, zodat ze zich kunnen concentreren op wat voor hen het belangrijkst is.

Microsoft Apps

Een cloud werkplek: een digitale, beveiligde en device-onafhankelijke werkplek waarvandaan u met alle collega’s kunt samenwerken, én toegang heeft tot alle bestanden die u met elkaar nodig heeft.

Als werknemer wilt u altijd overal vandaan kunnen werken. Voor werkgevers is dit een steeds groter wordende realiteit waar zij in meegenomen worden. Het kan bijvoorbeeld moeilijk zijn om voor alle werknemers het functioneren van devices te waarborgen en ook de veiligheid van de bedrijfsdata te garanderen.

U wilt kunnen op- of afschalen als uw wensen veranderen, trainingen kunnen faciliteren als werknemers uitleg moeten krijgen over vernieuwde of veranderde Microsoftproducten, zodat zij optimaal efficiënt werken. Het biedt grote voordelen: 

Klantteam ontzorging

Eén aanspreekpunt

Online werkplek voor het MKB

Lagarde Groep biedt een flexibele totaaloplossing die mee kan blijven groeien in de toekomst. Dit is voor werknemer als werkgever wel zo prettig. Eén aanspreekpunt voor planning, implementatie en ondersteuning met compleet beheer. 

Werknemers kunnen voor de eenvoudige vragen en veranderingen in hun eigen Microsoft-profiel terecht bij een selfservice-portaal, maar kunnen met de meer complexe vraagstukken direct bij uw persoonlijk klantteam terecht. Persoonlijk betekent bij ons meer dan dat u vriendelijk geholpen wordt. Het betekent dat u altijd iemand aan de lijn krijgt die jullie systemen en applicaties kent, begrijpt hoe het is ingericht (vaak omdat hij/zij zelfs daarbij ondersteund heeft) en daarmee eventuele vraagstukken of incidenten, mochten die toch ontstaan, op kan lossen. 

Werken in de cloud - de voordelen

Kiest u voor een cloud werkplek beheert door Lagarde Groep? Dan kiest u voor efficiënter en veiliger werken.

Centrale communicatie

U communiceert eenvoudig en efficiënt, zowel intern als extern.

Altijd en overal

U benadert uw data vanaf iedere locatie en vanaf ieder device.

Hoge beschikbaarheid

Uw data is praktisch altijd beschikbaar: 99,9%. Lange 'downtime' is verleden tijd.

Optimale beveiliging

Door het tal aan security-oplossingen profiteert u van optimale beveiliging.

Optimaal samenwerken

U creëert uw eigen 'teams en werkt tegelijkertijd met uw collega's in documenten.

Toekomstgericht

U lift automatisch mee op nieuwe ontwikkelingen. Altijd voorop lopen.

Eén aanspreekpunt

Microsoft Teams

Cloud werkplek licentie

Iedere werknemer heeft natuurlijk ander soort werkzaamheden en daardoor een ander support nodig.  Aan de hand van 2 voorbeelden schetsen we 2 soorten gebruikers.

Voorbeeld: Light gebruiker

De light gebruiker is veel onderweg en maakt niet veel gebruik van de producten uit de office suite. Hij/zij heeft een laptop of tablet mee van de zaak waarmee vooral in het CRM wordt gewerkt. Deze gebruiker behoeft in de regel minder ondersteuning en kan af met de onder meer de office programma’s die online beschikbaar zijn. (webversies).

Voorbeeld: Standard gebruiker  

De andere werknemer maakt gebruik van meerdere devices (laptop, telefoon, tablet). Hij/zij gebruikt de nodige programma’s uit de office suite lokaal. Hij/zij heeft verder, door de aard van de werkzaamheden, behoefte aan een verregaande mate van beveiliging. Dit geldt zowel op de versleutelde PC, in het binnenkomende emailverkeer, maar ook in het geval dat iemand anders onverhoopt zijn device ontvreemd, om het op afstand te kunnen wissen. 

Vanwege de verschillende wensen hebben we de twee meest voorkomende soorten gebruikers als pakket gespecificeerd. 

Light

Online office programma’s

Standard

Voor desktop gebruikers

Relaties waar we trots op zijn

Logo driestar
fruity pack
zakelijke telefonie vd brug
lagarde logo treur

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte/adviesgesprek
Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe of komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de Microsoft 365 oplossingen.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service