Cloud Werkplek

Gerust en veilig aan het werk

waar u wilt

wanneer u wilt

hoe u wilt

Werken in de cloud

Een cloud werkplek: een digitale, beveiligde en device-onafhankelijke werkplek waarvandaan u met alle collega’s samenwerkt, én toegang heeft tot alle applicaties en bestanden die u met elkaar nodig heeft.

Als werknemer wilt u altijd overal vandaan kunnen werken. En als werkgever wilt u dit faciliteren. Maar hoe? Want er zijn zat uitdagingen. Bijvoorbeeld al die verschillende devices, de licentiemodellen en het allerbelangrijkste: security.

U wilt kunnen op- of afschalen als uw wensen veranderen, trainingen kunnen faciliteren als werknemers uitleg moeten krijgen over vernieuwde of veranderde Microsoftproducten, zodat zij optimaal efficiënt werken. Het biedt grote voordelen: 

Hebben we u interesse gewerkt?

Microsoft 365 - hosted applicaties

We hoeven u vast niet te vertellen wat Microsoft is. Maar Microsoft 365, weet u ook precies wat dat inhoudt. Word, PowerPoint, Excel, deze programma’s zijn voor iedereen wel bekend. Met Microsoft 365 beschikt u over deze applicaties in de cloud. Ofwel, overal beschikbaar! 

Maar Microsoft 365 heeft een hele digitale gereedschapskist aan applicaties om het werken efficiënter, productiever en veiliger te maken. 

Samen werken aan bestanden, een revisiegeschiedenis (dus geen losse versies van bestanden meer), eenvoudig zoeken. Het zijn slechts een paar van de functies van SharePoint. SharePoint is perfect voor het beheren van bestanden. Gecombineerd met apps zoals Power Apps en Power Automate kun je zelfs bedrijfsprocessen automatiseren.

Welke collega kan waar bij? En over welke rechten beschikt diegene? Dit leggen we vast in Microsoft Teams, wat weer gecombineerd wordt met SharePoint. Het mooie is dat u hiermee:

  • eenvoudig medewekers off- en onboard;
  • eenvoudig devices beheerd;
  • security verhoogd.

Microsoft Teams is de applicatie om intern, en soms ook extern, te communiceren. Chat, bel en vergader met collega’s vanaf ieder gewenst device. Werk vanuit teams waarin je documenten en communicatie beheerd. En zo zijn er nog veel meer mogelijkheden. Nieuwsgierig? Neem dan een kijkje op onze pagina over Teams.

De mogelijkheden van Microsoft 365 zijn nagenoeg eindeloos. Daarom lichten we het graag aan u toe in een persoonlijk gesprek.

Klantteam ontzorging

Support op basis van SLA

Gaan we de samenwerking aan?

We werken samen met onze klanten op basis van een SLA. Simpelweg zijn dit afspraken tussen u en ons over de dienstverlening. Wilt u 24×7, 24×6 of 9×5 support? Hoe snel dienen zaken opgepakt te worden? Welke prioriteiten stellen we?

U en uw medewerkers kunnen in ieder geval terecht bij het klantteam. Eén aanspreekpunt voor planning, implementatie en ondersteuning met compleet beheer. 

Het betekent dat u altijd iemand aan de lijn krijgt die jullie systemen en applicaties kent, begrijpt hoe het is ingericht (vaak omdat hij/zij zelfs daarbij ondersteund heeft) en daarmee eventuele vraagstukken of incidenten, mochten die toch ontstaan, op kan lossen. 

Ook fungeren we als SPOC. Dit betekent dat we ook het contact met derden voor u uit handen nemen (bijvoorbeeld wanneer een printer het niet doet).

Cloud werkplek licentie

Iedere werknemer heeft natuurlijk ander soort werkzaamheden en daardoor ander soort applicaties nodig.  Aan de hand van 2 voorbeelden schetsen we 2 soorten gebruikers.

Voorbeeld: Light gebruiker

De light gebruiker is veel onderweg en maakt niet veel gebruik van de producten uit de office suite. Hij/zij heeft een laptop of tablet mee van de zaak waarmee vooral in het CRM wordt gewerkt. Deze gebruiker behoeft in de regel minder ondersteuning en kan af met de onder meer de office programma’s die online beschikbaar zijn (webversies).

Voorbeeld: Standard gebruiker  

De andere werknemer maakt gebruik van meerdere devices (laptop, telefoon, tablet). Hij/zij gebruikt de nodige programma’s uit de office suite lokaal. Hij/zij heeft verder, door de aard van de werkzaamheden, behoefte aan een verregaande mate van beveiliging. Dit geldt zowel op de versleutelde PC, in het binnenkomende emailverkeer, maar ook in het geval dat iemand anders onverhoopt zijn device ontvreemd, om het op afstand te kunnen wissen. 

Vanwege de verschillende wensen hebben we de twee meest voorkomende soorten gebruikers als pakket gespecificeerd. 

 

We denken graag met u mee over de juiste licenties voor u en uw collega’s!

Een aantal voordelen voor u opgesomd

Kiest u voor een cloud werkplek beheert door Lagarde Groep? Dan kiest u voor efficiënter en veiliger werken.

Centrale communicatie

U communiceert eenvoudig en efficiënt, zowel intern als extern.

Altijd en overal

U benadert uw data vanaf iedere locatie en vanaf ieder device.

Hoge beschikbaarheid

Uw data is praktisch altijd beschikbaar: 99,9%. Lange 'downtime' is verleden tijd.

Optimale beveiliging

Door het tal aan security-oplossingen profiteert u van optimale beveiliging.

Optimaal samenwerken

U creëert uw eigen 'teams en werkt tegelijkertijd met uw collega's in documenten.

Toekomstgericht

U lift automatisch mee op nieuwe ontwikkelingen. Altijd voorop lopen.

Tevreden partners

“Wij ervaren Lagarde Groep als een toegankelijke partner, die continu bezig zijn met het optimaliseren van processen.”
Rene Treur
René Treur
Treur Kaas
“Onafhankelijkheid en integriteit zijn kernwaarden die ik herken in de relatie met Lagarde Groep.”
Willem van den Berg
Willem van den Berg
Significant
Klantenvertellen liggend nagebouwd 2022 september

Relaties waar we trots op zijn

Logo driestar
fruity pack
zakelijke telefonie vd brug
lagarde logo treur

Neem contact op

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  • Door op versturen te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Gratis offerte/adviesgesprek
Indien gewenst sturen we u een vrijblijvende offerte toe of komen we bij u langs voor een vrijblijvend adviesgesprek over de Microsoft 365 oplossingen.

❯❯ Inventarisatie
❯❯ Offerte
❯❯ Implementatie
❯❯ Service

Bent u cyberveilig?

Doe een korte check om te zien waar uw kwetsbaarheden liggen.